Üzletszabályzat

Üzletszabályzat

Az időponton való megjelenéseddel automatikusan elfogadod az alábbiakat

 1. Bejelentkezés és időpontfoglalás

Bejelentkezni a Facebook és instagram oldalamon üzenetben, valamint telefonon és az online időpont foglalón keresztül lehet.Kérlek titeket, hogy az internetes felületeket hasznájátok amennyiben lehetséges, mivel ott vissza tudom nézni, hogy ki-mit írt és amint tudok válaszolni fogok. Ha ez pár órán belül nem valósul meg jelezzétek.

Időpontfoglalásra hetfőtől péntekig 09.00-18.00 között van lehetősegetek. A megadott időkereten kívül nem áll módomban időpontot adni.

Amennyiben 24 órán belül változást szeretnétek kérni, mindenképp jelezzétek.

 1. Megjelenés az időponton

Kérlek titeket tartsuk tiszteletben egymás idejét, így érkezzetek időben. Már 5-10 perc késés esetén mindenki legyen szíves szólni, hogy tudjak róla.

15 perc késés esetén, amennyiben van még vendég utánatok, a szolgáltatás részlegesen módosítható (pl.: elmarad a díszítés) vagy megtagadható, amennyiben már nincs idő a minőségi szolgáltatás elvégzésére.

30 percet meghaladó késés esetén 50% rendelkezésre állási díjat kell megtéríteni az új időpont egyeztetésének érdekében, ez alól kivételt képez, ha a késés nem okoz csúszást a következő vendégnél és még a nyitvatartási időn belülre esik.

A pontos érkezés mellett fontos, hogy ne legyetek alkohol, drog, bármilyen egyéb hangulatmódosító szer hatása alatt, mivel ez esetben a szolgáltatás megtagadásra kerül.

 1. Nyitvatartás ( Előzetes időpontfoglalás MINDEN ESETBEN szükséges)

  Hetfő: 09.00 – 16.00
  Kedd: 09.00 – 18.00
  Szerda: 09.00 – 16.00
  Csütörtök: 09.00 – 18.00
  Pétek: 09.00 – 16.00
  Szombat: ZÁRVA
  Vasárnap és ünnepnapokon: ZÁRVA

Tanfolyamok és továbbképzések esetén nyitvatarási időn belül is lehet szünnap, de ezt minden esetben előzetesen jelzem a Facebook oldalon maximum egy héttel előtte.

Előzetes időpont egyeztetés minden esetben szükéges! „utcáról besétalni” nem lehet.

Nyitvatartási időn felül igényelhető időpont, de a szolgáltatás árának 250%-a fizetendő térítésként!

 1. Időpont lemondása

Az időpont lemondása vagy áthelyezése díjmentes, amennyiben a kezelés megkezdése előtt legalább 48 órával történik.

Amennyiben kevesebb mint 48 óra, de több mint 24 óra van még hátra a kijelölt időpontig, úgy rendelkezésre állási díj fizetendő, mivel azt az időpontot nagy valószínűséggel nem fogom tudni kiadni, így anyagi kár ér, melynek mértéke ebben az esetben 50%. (Példa: géllakk alapdíja 5000Ft,módosítás 24 órán túl de 48 órán belül, rendelkezésre állási díj 50%, így a következő időpontnál aktuális szolgáltatási díján felül fizetendő még 2500Ft pótdíj)

Ha a lemondás vagy az időpont áthelyezése 24 órán belül történik, a szolgáltatás árának 75%-a képezi a rendelkezésre állási díjat.

Ezeket a díjakat a következő kezelés során kell rendezni készpénzben.

Amennyiben a vendég előzetes tájékoztatás nélkül nem jelenik meg az időpontján, úgy 100%-os rendelkezére állási díjat köteles fizetni, új időpontot csak ezek után áll módomban kiadni.

 1. Garancia és garanciális javítások

Műköröm esetén a garancia 3 nap, normál használat mellett. ( így aztán a műkörömmel nem ásunk, nem kertészkedünk, nem nyitunk vele kartont sem zsugorfóliát vagy dobozos üdítőt és nem használjuk cipőskanálként vagy bicskaként és nem feszegetjük vagy rágjuk)

Takarítás, vegyzserezés esetén gumikesztyű viselése javasolt, mert mind az anyagra mind a fedőfényre károsító hatással lehet. Töltésre 3-4 hetente kell járni, annak érdekében, hogy a köröm stabilitása megmaradjon.

Gél lakk esetén sajnos nincs garancia. Ennek oka, hogy csak tarós lakkozás, az eredeti körömlemez állapota befolyásolja annak tartósságát. Géllakkot átlagosan 2 hetente kell cserélni. A körmök taróssága érdekében mindent megteszek, viszont vegyétek figyelembe, hogy a géllakknak alapvetően 1,5-2 hetet kellene kibírnia, a műkörmök stabilitása maximum 4 hétre esik.

Amennyiben letörik,sérül, bármi egyéb történik jelezzétek és megnézzük mit tehetünk, azonban garanciális javítás esetén is időpontot kell foglalni.

 1. Higiénia

A szalon egész területén tilos dohányozni, alkoholt és drogot fogyasztani.

Ha betegnek érzed magad egyeztessünk új időpontot.

 1. Gyerekek és kisállatok

A rendelkezésre álló hely mértéke, a szolgáltatás minősége, valamint a berendezések állapotának megőrzésének érdekében a szalonba előzetes egyeztetés után hozható kisgyermek és kisállat is.

 1. Kép- és hanganyag rögzítése

Előzetes megbeszélés nélkül a szalon területén nem rögzíthető sem kép sem hanganyag.

 1. Berendezések állapota

A szalonban lévő bútorok és berendezések folyamatos karbantartás és fertőtlenítés alatt állnak. Ennek az állapotnak a megőrzése minden vendég számára kötelezó.

Amennyiben a vendég akaratán kívül, vagy szándékosan kárt okoz a szalon területén bármiylen berendezésben, úgy az okozott kárt köteles megtéríteni, vagy jogi eljárás alá vonható.

A házirendet a szolgáltató bármikor egyoldalúan módosíthatja. A hatályos magyar jogszabályok és jelen házirend betartása kötelező minden a szalonban tartózkodó személyre nézve. A házirend elolvasható a szalonban a nicolenails.hu web oldalon és a Facebookon is.

Az időpont lefoglalásával, a szolgáltatások igénybevételével a Házirend szabályai automatikusan elfogadásra kerülnek!

Köszönöm, hogy a Házirend betartásával hozzájárultok a zökkenőmentes és rendezett munkamenethez!

Szöllősi-Csery Nikolett